Over ons

AJM – Altijd de juiste maat

Daarnaast staat AJM voor Ardjan Maat, oprichter van Maat Sportvelden, ondernemer in hart en nieren, vernieuwer en perfectionist. Helaas hebben wij in december 2016 afscheid moeten nemen nadat Ardjan in 2013 getroffen werd door kanker. Maat Sportvelden waarmee hij landelijke faam behaalde door o.a. de magische grasmat in de Kuip in Rotterdam – werd overgenomen door Ed Meersma en Frans van Schie. De afdeling “Kunstgras op Maat” past ons helemaal en daarom maken wij er een succes van, op onze eigen manier maar met de drive, het enthousiasme en het ondernemerschap van Ardjan in ons achterhoofd.

Corine Maat

Wie zijn wij

Ik ben Corine Maat. Samen met mijn dochters Kylie en Nicole zet ik voort wat mijn man en hun vader Ardjan Maat, is begonnen:

Mensen een goede kwaliteit kunstgras op MAAT leveren. Inclusief alle benodigde materialen, omdat kunstgras uw tuin groener maar uw humeur niet minder maakt.

Kunstgras op maat

Wat doen wij

Wij leveren kunstgras op MAAT – oftewel:
altijd de juiste maat!

Daarnaast hebben wij alle materialen die u nodig heeft om uw eigen kunstgras te kunnen leggen. Denk hierbij aan onderdoek, zand etcetera. Vanzelfsprekend geven wij u advies en tips voor het aanleggen van het kunstgras.

Kunstgras op maat

Maar ook...

Kunstgras is niet alleen heel geschikt ter vervanging van een natuurlijke grasmat, met ons kunstgras op MAAT zijn er veel meer opties mogelijk!

Laat je niet beperken tot dat wat je met gras niet kunt, maar zet je blik open, gebruik je eigen creativiteit en maak iets wat bij jou past.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen door te bellen met 06 38 08 3048 of het invullen van onderstaand formulier.

Uw bericht is verzonden